به گزارش
جهانبین نیوز ، احمدرضا بسيج، مسئول بسيج اساتيد چهارمحال و بختياري در گفتگو با
اساتيد برتر با اشاره به جاي خالي حماسه آفريني ها و رشادت هاي رزمندگان در حوزه ادبيات و شعر گفت: در همه کشورها و نظام ها بعد از دوران جنگ و فروريختن نارحتي ها، افرادي که داراي تخصص هاي مختلف هستند براي انعکاس پيروزي هاي خود دست به کار مي شوند.
وي افزود: ديديم که چگونه نويسندگان و ادبا و شاعران کشورهايي مثل آلمان و روسيه و ژاپن بعد از بمباران ها در قالب فيلم و داستان و ديگر حوزه ها از ارزش هاي ملي خود در اين قالب ها دفاع کردند تا به نسل هاي بعدي گسترش دهند.
استاد دانشگاه گفت: اينها صفات خوبي است که بايد الگو بگيريم، در تاريخ اسلام هم مورخين به دقت حوادث را نوشتند و بيش از ۴۰ هزار کتاب تاريخي داريم و در مورد دفاع مقدس هم انتظار مي رفت که بعد از هشت سال دفاع مقدس که در تاريخ بشري بي نظير بود اين دلاوري ها در قالب ادبيات و ديگر حوزه هاي هنري بيش از اينها انعکاس يابد.
مسئول بسيج اساتيد چهارمحال و بختياري اظهار داشت: روشنفکران ، ادبا ، شاعران و فيلم سازان بايد ارزش ها را پاس بدارند و براي جوانان تبيين کنند.
استاد دانشگاه تصريح کرد: هنرمندان نسبت به آيندگان وظيفه دارند اما در صحنه ميداني اين اتفاق نيفتاده و آنچه وجود دارد نسبت به کار شگرف رزمندگان ما ناچيز است، هم ارزش ها بايد تبليغ شود و هم ادبيات و فرهنگ دفاع مقدس به آيندگان منتقل شود تا بر اساس گذشته آينده را بسازيم.
مسئول بسيج اساتيد چهارمحال و بختياري افزود: مهمترين فرهنگي که بايد به آن اهميت داده شود فرهنگ شهادت و اخلاص است و جاي تعجب دارد که مسئولان ما خيلي کمکي در اين زمينه نمي کنند و نهادهايي مثل ارشاد و سازمان تبليغات و حوزه هنري بايد بيشتر از اينها کار کنند و کارهاي صورت گرفته تا به امروز نسبت به ارزش هاي خلق شده خيلي اندک است و مسئولان در پيشگاه تاريخ مسئولند.
انتهاي خبر./